Витринна реклама

Рекламна визия, разположена върху фасада на търговски обект е максимално ефективен начин за използването на сградите, като място за реклама. Тя се реализира посредством облепване на прозорците с различни видове фолиа:

· перфо фолио - то имитира щора и не пречи на светлината да прониква, ефектът е изключително приятен, както за хората работещи в сградата, така и за всички извън нея, тъй като перфо фолиото се слива по естествен начин с фасадата на сградата.

· прозрачно фолио - облепването на витрините с прозрачно PVC фолио се използва, когато искаме да рекламираме, без да закриваме вътрешността на търговския обект. От съвсем скоро дигиталните технологии позволяват печат върху прозрачните фолиа с бял цвят, като по този начин част от витрината остава напълно свободна, а друга част се запълва с визия. Ефектът от такъв тип реклами е поразителен и се препоръчва при всички нестандартни проекти върху витрини.

· PVC фолио с различни цветове - самозалепващото PVC фолио се използва за брандиране много успешно, тъй като има голяма пластичност и наситеност на цветовете. Посредством различни технологии то може да се използва както за изрязване на букви, така и да служи за основа за печат на рекламната визия.

0287825